Hvem er vi - BG Swing Quartet

Gå til indhold

Hoved menu:

Lars Lavendt, guitarist og vocal. Startede på banjo ca. 1970 og skiftede i ´76 til guitar. Har spillet næsten alle genrer indenfor jazz og af inspirationskilder kan nævnes Django Reinhart og Joe Pass. spillede i 80erne og 90erne med bl.a. Swingborgsund Jazzband og Senior Service. Senere kom BG Swing 4tet og jazzbutikken. Har via JR´s Big Band haft æren at spille med NHØP, Jesper Thilo og Finn Ziegler, blandt andre. Lars er vel nok en af Fyns bedste jazzguitarister.
Claus startede med at spille violin som 12 årig (og gør det stadig).I gymnasiet lånte han en kontrabas og begyndte at spille traditionel jazz. Spillede fra 1962 til 64 i ” Louisiana jazzmen.” Holdt en længere baspause og uddannede sig bl. a. til statsprøvet musikpædagog med viola som hovedinstrument. Fandt bassen frem igen 1979/80 og spillede i 25 år med ”Veteranerne”, indtil orkestret opløstes. Spillede derefter i kvartetten ”Spinning Wheel”, og spiller nu i ”Charles’ Jazz Kvarter” og med ”BG-kvartetten”.  
Allan Lørup, trommeslager og vocal
Fantastisk swingende trommeslager, som faktisk spiller på trommerne. Har spillet med Lousiana Jazzband, Kardinalerne, Dixieland 7, Riverside City Band m.fl.

Dennis Christiansen, klarinettist
Autodidakt klarinetspiller, som har spillet jazz siden sit 13. år. Har spillet med et utal af orkestre og solister. Herunder Lassens Jazzkalas, Thorlai Ishøys New New Orleans Jazzband, Riverside City Band, Veteranerne,Ryorleans Jazzband, Bg Swing Trio med Hans Brincker, SpinningWheel Jazband. Har bl.a spillet med den verdenskendte vibrafonist Lars Erstrand. Dennis er en stor beundrer af Benny Goodmans musik, hvilket inspirerede til starten af BG Swing Trio og senere BG Swing Quartet.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu